• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

Mesaj de felicitare ziua profesorului 2018

flori albe

MESAJ DE FELICITARE DE ZIUA PROFESIONALĂ A PEDAGOGULUI

Toamna este anotimpul care an de an ne aminteşte că am fost elevi, şcolari, studenţi şi oriunde am pleca, orice am face, gândurile mereu se întorc către şcoala din copilăria noastră, către dascălii noştri dragi.

Profesorul, Dascălul, Învăţătorul, Pedagogul, Educatorul sunt cei mai importanți oameni din viața unui copil, ei sunt mai întâi de toate un mentor, un model şi un creator de personalităţi puternice şi pline de idei. Profesorul este acea persoană care zi de zi îşi dedică viaţa pentru dezvoltarea copiilor, el le îmbogățește cultura, îi ajută să descopere, să-şi construiască un drum în viaţă, îi ghidează, contribuind la dezvoltarea lor personală.

Cu prilejul sărbătorii Dumneavoastre Profesionale – Ziua Pedagogului, Vă aducem în dar cele mai sincere cuvinte de mulţumire şi recunoştinţă pentru izvorul nesecat de cunoştinţe, munca imensă, energia şi creativitatea transmisă sutelor de generaţii şi pentru Devotamentul şi Dăruirea cu care jertfiți în educarea elevilor.

Să aveţi parte de şi mai multe realizări profesionale, să vă bucuraţi de respectul şi aprecierea discipolilor şi să ajungeţi să Vă bucuraţi de rodul seminţelor de lumină şi omenie pe care le semănaţi în fiecare suflet de copil. Vă doresc putere şi inspiraţie de a continua lucrul pe care îl faceţi cu atâta vocaţie.

Cu alese sentimente de recunoştinţă,

Primarul Comunei Ciorescu, Ion Scripnic

shadow

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup