• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

MESAJ DE FELICITARE DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A OMULUI ÎN ETATE

MESAJ DE FELICITARE

1 OCTOMBRIE - ZIUA INTERNAŢIONALĂ A OMULUI ÎN ETATE

etateflori

Indiferent ce vârstă fizică deţine omul, gândurile şi faptele sale îl caracterizează cel mai mult. Şi unii oameni, oricât nu ar înainta în vârstă, nu-și pierd niciodată frumusețea și tinerețea, ci doar o mută de pe feţe în inimile lor. Tocmai acestor oameni se zice că sunt în ETATE. Ei sunt generaţia persoanelor care întruchipează tot ce avem mai sfânt pentru noi: casa părintească, nucul de la poartă, trecutul, prezentul şi viitorul unei naţiuni. Bătrânii de astăzi, nu sunt altcineva decât buneii şi părinţii noştri care prin dragostea, dăruirea, devotamentul şi grija permanentă au păstrat viu focul familiilor noastre - pilon al stabilităţii şi continuităţii neamului. Este o generaţie demnă de grija, stima și atenția urmașilor, precum și de preluarea experienței de viață. Ei sunt cei care poartă pe chip înţelepciune şi lumină, iar în suflet putere și credință, înglobând adevăratul sens al experienței și al gratitudinii. În această zi semnificativă de 1 octombrie, când pe plan internaţional se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Omului în Etate, primarul Comunei Ciorescu, Ion Scripnic îşi exprimă profunda sa recunoştinţă pentru persoanele în vârstă, care au adus o enormă contribuție la dezvoltarea societății noastre și atenționează să nu-i uităm pe cei care, zeci de ani, și-au făcut datoria față de țară și față de generația actuală; să nu uităm eforturile şi sacrificiile pe care le-au făcut pentru noi cei de azi ca să avem un viitor.

Scumpii noştri OAMENI mereu tineri în suflet, dar cu mânile şi faţa brazdate de urmele blândului soare şi de cărările timpului, cu multă recunoştinţă şi gratitudine, vă urez sănătate, împlinire sufletească, să aveţi parte de o bătrâneţe fără tristeţe, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul.

Cu desosebită recunoştinţă, Vă îmbrăţişez cu drag,
Primarul Comunei Ciorescu, Ion Scripnic
shadow
 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup