• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

Ziua profesională a funcţionarului public

fun-public 

MESAJ DE FELICICITARE DE

Ziua profesională a funcţionarului public

            23 iunie în Republica Moldova este marcată Ziua profesională a funcţionarului public. Dar cine este funcţionarul public? Este, mai întăi de toate, un cetăţean al acestei ţări care pune mai presus de problemele personale, problemele omului simplu, or, tocmai acesta este cel mai important obiectiv al seviciilor publice - asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetăţenilor. Şi chiar dacă ziua de muncă a luat sfârşit, funcţionarul public rămăne şi în continuare a fi în serviciul public al cetăţeanului şi în afara orelor de serviciu, pe orice timp. Instituirea acestei zile de sărbătoare este o confirmare a importanţei rolului funcţionarului public în fortificarea statului, căci puterea statului este în funcţionarii săi, în capacitatea şi aspiraţia acestora de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică. Profesionalismul, dedicaţia, competenţa de care daţi dovada zi de zi, depinde în mare parte imaginea și credibilitatea unei instituţii publice şi a societăţii din care facem parte.

            În acest context, ţin să aduc sincere mulţumiri tuturor colegilor care îşi exercită funcţiile cu entuziasm şi perseverenţă, devotament şi sinceritate. Transmit tuturor funcţionarilor publici cuvinte de mulţumire şi profundă gratitudine pentru activitatea nobilă ce o realizaţi zi de zi.

            Domnul să Vă dea multă sănătate şi putere în tot ce faceţi, să Vă bucuraţi de respectul și recunoştința colegilor și oamenilor, noi realizari în activitatea profesională, multe succese şi bucurii, putere pentru continuarea lucrului pe care il faceţi cu dăruire, linişte și caldură în suflet.

 

Cu deosebită consideraţie,

Primarul Comunei Ciorescu,

Ion Scripnic

shadow

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup