• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

 bun ramas

An de an, sfîrşitul anului şcolar este o mare sărbătoare pentru fiecare şcoală din lume, dar pentru instituţiile de la noi din ţară aceasta s-a transformat într-o tradiţie specială. Orice copil, inidiferent de vârstă, aşteaptă cu nerăbdare sunetul ultimului clopoţel, care aduce odată cu el vacanţa mare, perioada în care eşti lipsit de grija temelor pentru acasă, frica de a nu întîrzia la ore sau de a fi mustrat de profesori sau părinţi.

IMG 0021  IMG 0033

Elevii Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din comuna Ciorescu au participat și ei la careul tradițional care marchează sfârșitul anului de studii. Au dăruit buchete de flori profesorilor, au oferit îmbrăţişări colegilor, iar zâmbetele treceau neîntrerupt de pe o faţă pe alta. 

Celor mai buni elevi li s-au oferit diplome pentru efortul depus pe parcusrsul întregului an de studii, atât în cadrul liceului, dar şi pentru activităţi extraşcolare. 

Cu un mesaj de final de an şcolar au venit în faţa elevilor primarul comunei Ciorescu, reprezentantul DGETS, cît 2 directori de la liceele din România. Fiecare dintre ei au adresat elevilor o vacanţă cît mai plăcută celor ce urmează să se odihnească de şcoală, celorlalţi, absolvenţilor li s-a urat succese mari în susţinerea examenelor de maturitate.

       IMG 0017

Pe lîngă cuvintele alese de felicitare primarul comunei Ciorescu, dl Ion Scripnic, a ţinut cu tot dinadinsul să aducă mulţumiri unor absolvenţi care s-au afirmat, s-au implicat în dezvoltarea socio-culturală a comunei, dar şi profesorilor care pe parcursul anului au promovat imaginea atît a Liceului, cît şi a localităţii, participînd la diverse activităţi sociale sau instructive.

Un moment emoţionant a fost cînd micuţii claselor primare au dăruit absolvenţilor liceului bucheţele inedite, drept semn de amintire că au petrecut timp de 12 ani în acest liceu ca într-o familie mare.

Dansul oferit de către absolvenţi profesorilor şi colegilor a fost probabil momentul culminat al întregului careu. Cele mai multe emoţii le-au avut cei care au auzit pentru ultima dată sunetul clopoţelului - absolvenţii.

IMG 0161   IMG 0139

 

 

                                            

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup