• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti
copil2

 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi surprizele noastre.

 Copilăria e vîrsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi va dorim doar bucurii.

 

IMG 0361   IMG 0241  IMG 0366

 

 Ca şi în orice an, de 1 iunie, primăria comunei Ciorescu ţine să-I surprindă pe copii, micii noştri prieteni zglobii şi sinceri, cu cele mai inedite surprize de ziua lor. Şi în acest an copilaşii zburdau, alergau, dansau, desenau în Scuarul Şcolii de Arte ca nişte fluturaşi din floare în floare. Într-atît au fost impresionaţi de sărbătoare că nu se lăsau plecaţi acasă şi fiecare dorea să urce în scenă alături de personajele îndrăgite.

IMG 0233         IMG 0382

Primarul comunei Ciorescu, dl Ion Scripnic, în mesajul său de felicitare adresat copiilor şi părinţilor, le-a promis că va fi o zi plină de surprize şi că mereu le va fi alături micilor prieteni, căci ei sunt viitorul localităţii, viitorul ţării.

IMG 0373      IMG 0374

Ziua a fost cu adevărat magică, căci pe lîngă concertul prezentat de copiii de la instituţiile de învăţămînt din localitate, picii au stat numai cu zîmbetul pe buze şi cu mînuţele în sus, numai ca să se atingă de dl Magician şi de magiile sale. Neştiilă şi Zîna Înţelepciunii i-au învăţat multe lucruri şi jocuri interesante. Într-atît s-au veselit că unii copilaşi dormeau din picioare de oboseală, dar pînă nu au primit îngheţata multaşteptată şi balonul preferat, nu au plecat acasă.

Să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o raza de lumină mereu aprinsă si viaţa voastră va fi mult mai frumoasă.

La mulţi ani, dragi copilaşi!

gallery-button

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup