• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

turneu-voleiechip diploma

Sîmbătă, 06 februarie 2016, în comuna Ciorescu s-a dat startul primei ediţii a Turneului la volei între instituţiile din comuna Ciorescu. Pentru participare la turneu s-au înscris 4 echipe: echipa de profesori ai Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”, echipa de profesori ai Şcolii de Arte, echipa de educatori ai instituţiei preşcolare nr.220 „Licurici” şi echipa primăriei comunei Ciorescu.                     Chiar dacă nimeni dintre jucători nu sunt profesionişti adevăraţi şi nu s-au antrenat în practicarea acestui gen de sport, totuşi jocurile au fost destul de interesante şi de durată.

 

                         echip1

          În aşa mod pe locul I s-a plasat echipa Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”, pe locul II, echipa primăriei comunei Ciorescu, pe al III-lea – echipa Şcolii de Arte şi pe al IV-lea – echipa instituţiei preşcolare nr. 220.

Ideea iniţială a pornit de la faptul ca profesorii, educatorii, funcţionarii, să nu stea numai în birouri şi clase, dar să se mai relaxeze în mod activ.

În rezultatul finalizării acestei ediţii toate colectivele au înaintat propunerea către primarul comunei Ciorescu ca acest Turneu să devină o tradiţie şi nu numai o dată în an.

 echip2

Fiecare participant a rămas atît de captivat, încît ar mai fi dorit să joace şi în continuare, demonstrînd astfel tinerilor prezenţi la întreceri entuziasmul şi dorinţa de practicare şi promovare a modului sănătos de viaţă.

             Căci anume practicarea sportului îţi oferă o şansă în plus ca să-ţi fortifici organismul şi să-ţi păstrezi sănătatea, nu zadar maxima latină „mens sana in corpore sano” este actuală şi în prezent.

 

Să ne trăiţi sănătoşi, scumpii noştri locuitori!

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup