• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

În ajun de sfîntul Nicolaie....

  IMG 8375

Ziua de 18 decembrie 2015, pentru comuna Ciorescu a fost sărbătoare dublă. Mai întîi de toate, în această zi s-au sărbătorit 25 de ani de la fondarea Poliţiei Naţionale.

În acest context, primarul comunei Ciorescu, dl Ion Scripnic, le-a adus sincere mulţumiri colaboratorilor Postului de poliţie Ciorescu, înmîndu-le cîte o diplomă de merit pentru activitatea de succes în localitate şi pentru colaborare cu APL.

IMG 8383Tot în această zi a fost inaugurat şi Bradul de Crăciun 2016. Astfel că pînă la sosirea lui Moş Crăciun, copilaşi de la toate instituţiile de învăţămînt din localitate au venit la primărie ca să-l ureze pe dl primar şi desigur pe membrii APL, cît şi pe conducătorii instituţiilor.

După ce au primit dulciuri şi colăceii multaşteptaţi, toţi copiii au ieşit la brad, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Dar să vezi minunăţie, în loc de Moş Crăciun a poposit Maimuţica care a încercat să-i atragă pe copii în lumea ei, lumea maimuţărelilor.

Ajutat de Căţeluş şi de Fulguţă, Moş Crăciun a sosit la copii într-o trăsură, căci din lipsa zăpezii, după cum povestea dumnealui, renii şi cu sania au rămas la hotar.

IMG 8582Moş Crăciun i-a mai pus la încercări, au dansat şi neapărat au aprins şi luminiţele de minunatul brad cu ajutorul toiagului magic şi al copiilor, după care le-a împărţit darurile multaşteptate.

 IMG 8580

 

 

 

 

 

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup