• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

 caravana-sanatatii-2015

Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!”, ediţia 2015

spune-da-sanatatea-ta

În miez de toamnă, Compania Națională de Asigurări în Medicină a lansat Campania „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA”. Campania „Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA!” se organizează deja al cincilea an, dar pentru prima dată evenimentele sunt desfăşurate şi în localităţile rurale. 
    La cea de-a 5-a ediție a campaniei, participă și cei mici, și cei mari, antrenați în diverse activități, care îi motivează să spună „Da” pentru o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Organizatorii au pregătit un șir de activități dedicate modului sănătos de viață. 

    Printre cei invitați au fost și fermieri, care n-au ezitat să laude produsele ecologice crescute de ei. Evenimentele din cadrul campaniei "Spune DA pentru SĂNĂTATEA TA" au avut loc duminică, 18 octombrie, începând cu ora 11:00, în Scuarul Ciorescu, Municipiul Chişinău.
     Programul cultural al evenimentului a inclus târgul cu produse alimentare sănătoase “BioFest – 2015”, probe sportive, tombolă cu premii, atelier „Găteşte sănătos”, master-class în aer liber cu o echipă de instructori fitness, concert cu participarea mai multor înterpreţi şi formaţii autohtone, consultaţii medicale Gratuite şi cursa de ciclism în susținerea adoptării unui mod activ de viață.
    În cadrul atelierului „Găteşte sănătos cu produse Bio”, gospodinele au ascultat cu mare interes cum se combină produsele ecologice pentru a asigura un regim alimentar sănătos. Bucătarul specializat în materie nu s-a zgârcit să le ofere reţete şi lecţii practice.
   Şi vârstnicii, şi copiii au fost încântați atât de meciul de fotbal, cât și de diverse competiţii şi jocuri sportive.
   Caravana Sănătăţii își va continua drumul prin mai multe localități: Ungheni - 24 octombrie, Bălţi - 25 octombrie, Soroca - 31 octombrie, Cimişlia - 1noiembrie, contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate și, deci, la fericirea cât mai multor oameni.              

 gallery-button

 

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup