• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

ZIUA BUSINESSMAN-LUI 2014

IMG 5408

   Tradiţional la sfirșitul lunii februarie comitetul organizatoric al agenţilor economici din comuna Ciorescu împreună cu susţinerea primăriei comunei Ciorescu organizează în localitate sărbătoarea „Ziua bussinesman-ului”. Această tradiţie a fost iniţiată încă de Dl Pleşca Boris, cetăţean de onoare al comunei Ciorescu, care timp de mai mulţi ani a fost primar al acestei prospere localităţi.

    Astfel în cadrul sărbătorii au participat, ca şi în anii precedenţi, mai mulţi agenţi economici care activează în teritoriul comunei Ciorescu şi nu numai, care contribuie an de an la dezvoltarea ei socio-economică.

    Pentru anumite merite mai speciale cîţiva agenţi economici care au contribuit în mod deosebit la dezvoltarea comunei Ciorescu au fost menţionaţi cu diplome. Aici putem să-l menţionăm pe dl Alexandru Baractari, directorul magazinului nr. 25 , unul dintre primii agenţi economici din localitate care intervine activ în soluţionarea problemelor sociale ale comunei; dna Melnic Natalia, director al ÎI “Melnic Natalia”, cea care duce faima localităţii chiar şi peste hotarele ţării prin arta pe care o profesează şi anume confecţionează costume pentru dame de un stil şi un rafinament deosebit; dl Slobozianu Victor, director al SRL “Alpina-Auto”, pentru colaborare fructuoasă cu Administraţia Publică Locală şi contribuţie personală în promovarea imaginii localităţii sub toate aspectele de dezvoltare; dna Botnaru Ludmila, director al SRL “Grip-Engineering” pentru aportul financiar substanţial în bugetul localităţii Ciorescu şi în calitate de contribuabil valoros pe perioada anului financiar 2013; dl Pavel Cebanu, Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal pentru cea mai majoră investiţie de capital străin în dezvoltarea comunei Ciorescu şi promovarea imaginii ei.

    Oamenii de afaceri prezenţi la sărbătoare au trăit emoţii plăcute atunci cînd la ecran au derulat imagini, amintiri de altă dată, pe cînd localitatea Ciorescu era în proces de renovare, dar în prezent fiecare vede cum s-a transformat această baştină într-o casă mare cu nume drag CIORESCU. Fiecare şi-a amintit cum a contribuit cîtuşi de puţin la procesul de renovare a localităţii pentru ca să ajungem astăzi o comună modernă, prosperă şi integră.

    Tinerii de localitate au organizat un concert deosebit pentru agenţii economici ai localităţii, drept semn de mulţumire pentru munca necontenită de zi cu zi. Doar prin colaborare şi management eficient se poate ajunge la lucruri măreţe şi frumoase.

Le urăm succes agenţilor economici din localitate,
iar afacerea pe care o practică, să le prospere mereu!

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup