• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti
ziua-luratorului-din-APL

Instituirea zilei de 01 februarie drept sărbătoare nu reprezintă o simplă celebrare a unei zile profesionale, ci constituie o recunoaștere a eforturilor enorme, pe care reprezentanții APL le întreprind zilnic în soluționarea problemelor cetățenilor.

În acelaşi timp se pune accentul pe aprecierea rolului Dumneavoastră, ca reprezentanți ai Administrației Publice Locale, în dezvoltarea socio-economică și culturală a comunității administrate, satisfacerea drepturilor și intereselor legitime ale cetățenilor pe coordonatele juridice, dar și ale eticii morale.

Şi chiar dacă resursele de care dispuneţi, nu acoperă întotdeauna necesităţile existente, Dumneavostră sunteţi cei dați dovadă de abordări originale, spirit de inițiativă, perseverență, atitudine grijulie și receptivă față de oameni, găsiți totuși soluții judicioase, pentru ca Adminstrația Publică Locală să-și execute la nivelul cel mai înalt atribuțiile, reușiți să realizați lucruri frumoase în toate domeniile de de activitate.

În acest context, sunt pe deplin convins, că acestea și alte nobile calități civice și profesionale care Vă caracterizează, armonia și colaborarea Vă vor domina și mai departe activitatea zilnică.

Vreau să vă doresc ca această sărbătoare să Vă furnizeze un nou torent de energie și idei novatoare pe care să le valorificați cu succes.

Cu cele mai cordiale felicitări cu prilejul sărbătorii, Vă adresez, dragi colegi, sincere urări de sănătate, răbdare, prosperitate, seninătate și permanentă satisfacție sufletească.

Să fiţi mereu conştineţi că sunteţi și în continuare a fi importanți pentru societate, ca să semănăm în sufletele oamenilor încredere în forțele proprii și în ziua de mâine.

 Cu deosebită admiraţie şi respect,

Primarul Comunei Ciorescu,

Ion Scripnic

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup