• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

  mama-tata-euciorescu   
    La data de 17 mai 2014 în teritoriul comunei Ciorescu s-au organizat sărbătorile „Ziua Sportivului” şi „Ziua Internaţională a Familiei”. A fost o zi plină de amuzament, de distracţii, de voie bună şi desigur de sport.

     Startul competiţiilor a fost dat de micuţii de la instituţia preşcolară nr. 220 care s-au întrecut în diverse probe la „starturi vesele”. După micuţi aşteptau cu nerăbdare să devină învingători elevii claselor a III-a din instituţiile de învăţămînt. Pentru încurajarea tuturor familiilor de a fi receptive, respectuoase faţă de membrii săi, educatoarele de la instituţia preşcolară nr. 220 au demonstrat cîteva probe ca să atenţioneze că totul în familie se face prin înţelegere, respect şi iubire.

    Marea distracţie s-a început atunci cînd în concurs s-au aventurat 6 familii din localitate în diverse probe năstruşnice, ce i-a amuzat pe toţi. Aici atît mama, cît tata şi copilul: fie jonglau o minge de tenis, fie umpleau un pahar de apă, ducînd apa cu paiul, fie căutau o bomboană în făină şi nicidecum nu o găseau. Participanţii erau atît de predispuşi să cîştige, încît a fost destul de dificil de apreciat cine este totuşi învingătorul.
      În final toate cele 6 familii participante în concurs s-au calificat pe locuri premiante:

Locul I a fost obţinut de familia Ciolacu,
Locul al II-lea s-au plasat familiile Donciu şi Plămădeală, 
Locul a III-lea celelalte 3 familii – Ursu, Starodub şi Cuzneţov.

    Toate familiile şi toţi participanţii la probe sportive au fost premiaţi de către primarul comunei Ciorescu, dl Ivan Scripnic, cu premii băneşti, dulciuri, rechizite sportive.

   Competiţiile au continuatpentru copii şi la alte probe sportive: la ciclism, alergări, baschet şi minifotbal. Pentru toţi participanţii primăria comunei Ciorescu a înmînat diplome, dulciuri, torte şi rechizite sportive, iar sponsorii sărbătorii SC „Cardoli” a oferit copiilor chifle, SRL „Serlin Com” i-a premiat pe copii cu apă dulce, iar SRL „Palunair” a oferit în dar copiilor biscuiţi.                                       

         SĂ NE TRĂIASCĂ FAMILIILE ŞI SĂ NE SUSŢINEM
        MEMBRII ŞI LA BINE ŞI LA RĂU! SĂ NE RESPECTĂM
         ŞI SĂ NE BUCURĂM   DE ORICE CLIPĂ PETRECUTĂ ÎMPREUNĂ!

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup