• Bustul lui Ştefan cel Mare şi Sfînt din centul localităţii
  • Formaţia folclorică „Basarabencele”, cond. art. - Emilia Rusu
  • Răstignirea de la intersecţia străzilor Moldova ridicată spre lauda Sfintei Cuvioase Parascheva
  • RC „Ciorescu-Rugby” - campioni la Moscova, 28 iunie 2013
  • Puţinii veterani rămaşi în viaţă lîngă monumentul Eroului necunoscut în parcul din centrul localităţii, alături de primarul comunei Ciorescu – Ino Scripnic, 08.05.2014
  • Tăierea panglicii de la Inaugurarea complexului sportiv – FUTSAL ARENA FMF, 15.11.2014
  • Biserica „Sfînta Cuvioasa Parascheva” din comuna Ciorescu
  • Sfinţirea pietrei de temelie a unui sfînt locaş în satul Făureşti, 21 mai 2014;
  • Biserica "Sfîntul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul" din s. Făureşti

 TURNEUL MEMORIAL LA FOTBAL

  Sîmbătă, 16 februarie 2014, pe stadionul de minifotbal din centrul s-a IMG 5831disputat Turenul Memorial la Fotbal în memoria regretatului Reus Andrei, fost portar al echipei de fotbal a Moldovei „Zimbru”. Ascensiunea spotivă în fotbal a lui Reus Andrei a început în anii ̒90, sub conducerea antrenorului de fotbal Tabaciuc Nicolae. Pe parcursul carierei sale sportive Reus Andrei a fost portar al mai multor echipe tinere de fotbal din Republică ca: „Zimbru”, „Politehnic”, „ULIM”. Anul trecut Reus Andrei a decedat tragic, iar 18 februarie 2014 ar fi împlinit 31 ani.

   În memoria tînărului portar, deja al dolilea an consecutiv, în teritoriul comunei Ciorescu se organizează Turenul Memorial la Fotbal. Atfel s-a decis de a deveni o tradiţie ca în ajunul zilei de naştere a tînărului fotbalist să se organizeze acest Turneu Memorial. 
   Anul acesta în cadrul Turneului au participat mai multe echipe de sport: „Ciorescu - 1”, „Ciorescu – 2”, „Cricova”, „Lupte Libere”, „Ring Ring” şi echipa „Zimbru-83”, unde a jucat şi Reus Andrei. În rezultatul mai multor dispute între echipe, marele trofeu „Cupa Transmisibilă în memoria lui Reus Andrei” a ajuns să fie cîştigată de echipa sportivă „Zimbru-83”,cîştigînd cu scorul 8:5 de la echipă „Cioresu -1”, aceştia şi-au luat revanşa pentru anul trecut, cînd de la aceeaşi echipă pierduseră. 
     Turneul Memorial la fotbal a fost organizat cu succes numai cu susţinerea considerabiă a familiei Reus, a primăriei comunei Ciorescu, în persoana domnului primar Ivan Scripnic şi a reprezentantului Federaţiei de Fotbal dl Mircea Cojocari.

(galerie foto)

 

 

Design şi programare de  " VIKWEB "

 
Fisierul contor.txt nu a fost gasit
Vizitatori - 1
Accesari - 1
Susup